Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
+МакедонијаВо тренд...

Граѓанска трибина на СДСМ „Силно и одлучно кон иднината“ – Кичево

Денеска 18.11.2022 (петок) СДСМ продолжува со граѓанските трибини „Силно и одлучно кон иднината“ каде заедно со граѓаните отворено разговараме за мерките и политиките на СДСМ, за нашата визија за иднината на нашата македонска држава.

Граѓански трибини со почеток во 18.00 часот ќе се одржат во целиот регион, односно во:

– Македонски Брод, говорник: Јована Тренчевска, претседателка на Форумот на жени на СДСМ
– Пласница, говорник: Фатмир Битиќи, потпретседател на СДСМ

Централната граѓанска трибина „Силно и одлучно кон иднината“ каде говорник е претседателот на СДСМ Димитар Ковачевски, ќе се одржи во Кичево – Дом на Култура „Кочо Рацин“ во 20.00 часот.