32.8 C
Скопје
3. јули 2022
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Centar Мозаик

Дали ја имате буквата „М“ на вашата дланка: Ова е симбол на богатство и силна интуиција

Оние кои ја имаат буквата „М“ на дланка се добри во новинарството, пишувањето или образованието. Покрај тоа, тие многу добро знаат како да заработат пари, да напредуваат во кариерата, многу се дисциплинирани и знаат како да се мотивираат.

Ако ја најдете на дланката, создаден сте за пророк, водач, создавање богатство, но и многу повеќе. Тоа се линии на дланката кои може да се спојат за да се формира буквата М. Не ја имаат сите луѓе, само оние кои се посебни на некој начин.

Читањето од дланка се практикува илјадници години и се појави во хинду астрологијата. Го користел и Александар Македонски – со дланките го оценувал карактерот на своите офицери во војската.

Погледнете ја дланката и обидете се да ја пронајдете буквата М.

Ако ја пронајдовте тогаш треба да го знаете ова: многу сте надарени, имате силна интуиција, искрени сте и го очекувате истото од другите, не ви пречат промените во животот, знаете да препознаете луѓе кои лажат, вие се претприемници, имате карактеристики кои карактеризирале многу пророци и водачи, среќата ве придружува во животот.

Вие исто така имате одлични лидерски способности, сакате да решаваат мистерии и понекогаш ги привлекувате кариерите во правото или политиката. М на дланка е симбол на богатство.

Можеби ќе ве интересира

Што навистина значи кога ве чеша левата или десната дланка?

M T