Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Николовски: Моето назначување за борба против корупција е порака дека отвораме силен фронт

„ Корупцијата секако дека е нотирана и во последнито извештај на ЕК со соодветни низа на препораки, меѓутоа поставувањето токму на вицепремиер кој што има портфолио за борба против корупција и криминал навистина праќа силна порака дека отвараме силен фронт, бескорпулозен, неслективен, законот мора да важи за сите, за секого подеднакво никој не треба да смета на партиска поддршка доколку згреши, ние таа порака веќе ја праќаме, тоа е процес низ кој што ќе се движиме..“ рече генералниот секретар на СДСМ во вечерашното издание на Дневникот на Сител.

Маркетинг