Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Полиција на секој чекор во Ѓорче – Centar дознава, во тек голема контролна акција

Бројни полициски патроли вечерва има во Ѓорче Петров, дознаваме од нашите читатели.

Според информациите сообраќајната полиција контролира голем број на возила и на големо се казнуваат сообраќајни прекршоци.

Ваквите акции на полицијата ги видовме минатите денови во повеќе градови низ земјава, но и во Скопје.

Маркетинг