10.3 C
Скопје
23. јануари 2021
Centar.mk – Дознај сѐ!
Локално

Без струја неколку места во Скопје

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека поради планирани технички зафати во електросистемот во град Скопје, без струја денска ќе останат следниве места:

– во периодот од 7.40 до 15 часот корисниците на дел од село Ќојлија (општина Петровец):
– во периодот од 8.30 до 15 часот во село Горно Соње, улиците од број 1 до број 10 (општина Сопиште);
– во периодот од 8.30 до 11 часот корисниците на дел од с. Волково, улиците со број 20 и 22 (општина Ѓорче Петров).