Секогаш во средиштето на збиднувањата...

ТИЕ СЕ СТУДЕНИ И БЕСЧУВСТВИТЕЛНИ: Овие два хороскопски знаци никогаш нема да ви кажат „те сакам“

Тие својата љубов ја покажуваат со дела, а не со зборови!

И додека се фрустрирани бдејќи не можат да ги изговорат зборовите „те сакам“ – можеби би требало да научите како да ги следите знаците по кои тоа ќе ви го покажат.

Јарец

Студени и арогантни, тоа е првиот впечаток кој го стекнуваме за луѓето кои се родени во овој хороскопски знак. Тие се претставени од другите како непробојни тврдини кои не се освојуваат лесно, но внатре во своите четири ѕида, тие се во состојба да плачат цели ноќи. Под услов да се сами дома, секако.

Само кога сте подготвени да се откажете од нив, вие ќе ја изгребете нивната површина и ќе сфатите дека тие имаат чувства и дека се длабоки.

Стравот од повредување е она што ги спречува да ги покажат своите емоции, така што често ги чуваат длабоко во себе.

Лав

Лавот не може да се носи со суетата која го спречува да се отвори и да ја покаже својата ранливост пред друга личност, дури и ако таа личност ја знае цел живот.

Никогаш не кажува ништо од што се срами, па секогаш ќе имате впечаток дека тој знае многу повеќе за вас отколку што знаете вие за него. Лесно му е да ве остави на цедило и тешко ќе ја прифати својата грешка.

„Извини“ е збор кој нема лесно, ако воопшто некогаш се пружи таква шанса, да го слушнете. Дури сфати дека греши, никогаш нема да го признае тоа – ниту себеси, а уште помалку на другите.