Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Галерија: Десетици илјади граѓани на Маршот за правдата

Со масовна поддршка од граѓаните започна големиот граѓански Марш под мотото „Чекориме за правда“ со заложба за градење силно, независно и професионално обвинителство и судство.

Маршутата заврши пред комплексот судови во Скопје, каде што свое обраќање во скоро ќе има претседателот на СДСМ Зоран Заев

Видео во живо од големиот граѓански марш може да проследите на следниот линк:

https://youtu.be/hSidFofrydo

.

 

Во живо: Илјадници граѓани на Маршот на правдата