Секогаш во средиштето на збиднувањата...

(Видео) Овации и аплаузи за премиерот Зоран Заев во Црна Гора

Премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев, доби овации на конгресот на ДПС во Подгорица.

Премиерот рече дека Црна Гора е лидер во европските интеграции благодарение на нејзиното мудро раководство.