Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Детална временска прогноза – УХМР најавува што не чека

Во наредните денови не се очекува промена на временската состојба, ќе се задржи сончево време со натпросечни дневни температури за овој период од годината.

Прогноза за 24.10.2019
Минимална температура: 2°C до 10°C
Максимална температура: 21°С до 29°C
Сончево и топло со слаб ветер од југоисточен правец.

Прогноза за 25.10.2019
Минимална температура: 2°C до 10°C
Максимална температура: 21°C до 29°C
Сончево и топло со слаб ветер од југоисточен правец.

Прогноза за 26.10.2019
Минимална температура: 1°C до 9°C
Максимална температура: 21°C до 28°C
Сончево и топло со слаб северен ветер.

Во тренд…