Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Љупчо Николовски: Ние не сме од оние што паѓаат со духот, ние сме од оние кои се борат!

– Ние не сме од оние што паѓаат со духот, ние сме од оние кои се борат!, напиша генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски.