Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Костадинов: Ајде на избори, најбрзо што може, СДСМ е поспремна од било кога! Да го зададеме последниот удар на криминалот

Фејсбук статус на Костадин Костадинов, портпарол на СДСМ:

Ајде на избори, најбрзо што може !

СДСМ е поспремна од било кога.

Да го зададеме последниот удар на криминалот.

error: Соддржината е заштитена.