Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Почина српската пејачка – нејзиниот пријател ја објави тажната вест

Пејачката Снежана Петковиќ, која голема популарност стекнала како член на вокалниот состав „Ѓердан“ почина, а тажната вест на друштвените мрежи ја објави нејзиниот пријател.

„Почина Снежана Ѓердан, златното грло на Радио Белград и Радио Нови Сад, бесценетиот камен на „Ѓердан“, педагог, душа од жена. Ти благодарам што после терапија доаѓаше во моите радио и ТВ емисии. Почивај во мир“, напишал нејзиниот пријател.

error: Соддржината е заштитена.