Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Се стега обрачот околу мафијашката тајкунска мрежа на бившиот режим – Три причини зошто ни се случува ова

Centar.mk

Зошто сега е вознемирана криминалната тајкунска мрежа на мафијашкиот бивш режим и зошто сега е нападот и целата очајна игранка со медиуми во странство:

1. Премиерот Заев го пријавил случајот.

2. Премиерот Заев не им подлегна на уцените и го предложи законот за ЈО.

3. Се стега ремчето околу предметите, ама сите предмети, одговорност мора да има!

спонзорирано: