26.8 C
Скопје
28. септември 2022
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » свидетелства
Македонија

Омбудсман: Училиштата веднаш да им ги вратат парите на родителите за свидетелствата

M T
Народниот правобранител и годинава констатира дека продолжува праксата дел од училиштата неосновано и надвор од закон да им наплаѓаат на учениците/родителите/старателите за издавање на свидетелства...