Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » гуми
CentarМозаик

Прашање на кое многумина мислат дека го знаат одговорот: Еве зошто гумите се црни

M T
Откако беше направен првиот автомобил, технологијата и производството многу напреднаа. Едно нешто во таа индустрија, сепак, остана исто – автомобилските гуми се уште се црни....