Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » државни органи

Tag : државни органи

Centar Бизнис

Државата ќе дели К-15 на вработените во државните органи

CENTAR MKD
Премиерот Зоран Заев прими делегација на Синдикатот на работниците од управата, правосудните органи и здруженијата на граѓани (Синдикат на УПОЗ) предводена од претседателот Пецо Грујовски...