Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » дебата
СветВо тренд...

Женева: Прифатено барањето на Украина за итна дебата

M T
Високиот комесаријат за човекови права на ОН го прифати денеска барањето на Украина да се одржи итна дебата оваа недела за руската воена интервенција, откако...
Македонија

СДСМ Центар: Котлар не се појави на дебата, ВМРО-ДПМНЕ не се менува

M T
Наташа Котлар не се појави на дебатата организирана од советничката група „Шанса за Центар“. Со тоа, Наташа Котлар уште еднаш покажа дека само ја продолжува...
Македонија

ИДУЕП дебата: Младите мора да бидат рамноправен партнер во процесите на одлучување

M T
Поквалитетно образование, консензус меѓу партиите за сите прашања кои ги засегаат младите, како и вклучување на секој млад човек во процесите на носење на одлуки...