1.8 C
Скопје
11. декември 2023
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » ЛИЧНОСТ НА ГОДИНАТА

Category : ЛИЧНОСТ НА ГОДИНАТА

ТЕМАИЗБОРЛИЧНОСТ НА ГОДИНАТА

Коста Петров е Автор на годината

CENTAR MKD
Уредничкиот колегиум на Centar.mk, за Автор на годината го избра Коста Петров. Коста Петров кој е основач на компанијата P-World која во 9 години постоење...
ТЕМАИЗБОРЛИЧНОСТ НА ГОДИНАТА

Коста Костадинов – Пратеник на годината

CENTAR MKD
Традиционално како и секој 31. декември, Centar.mk избира личности на годината што изминува. Оваа година уредничкиот колегиум на Centar.mk го избра Костадин Костадинов за пратеник...
ТЕМАМАКЕДОНИЈАЛИЧНОСТ НА ГОДИНАТА

Петре Шилегов – Градоначалник на годината

CENTAR MKD
Петре Шилегов, за оваа година е избран за градоначалник на годината во Македонија, од страна на уредувачкиот колегиум на Centar.mk. Како значајни факти поради кои...
ТЕМАЛИЧНОСТ НА ГОДИНАТА

Мила Царовска – министер на годината

CENTAR MKD
Во 2019-та неуморно таа и нејзиниот тим работеа на спроведување на социјалната реформа, носење нови закони и воспоставување функционален систем. Уредничкиот колегиум на Македонската новинска...
ТОП ВЕСТИЛИЧНОСТ НА ГОДИНАТА

Зоран Заев е личност на годината во Македонија

CENTAR MKD
Уредничкиот колегиум на Centar.mk, традиционално секоја година избира Личност на годината. За посебни постигнувања на полето на економијата и лидерство во 2019-та година е избран...