Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Коста Петров е Автор на годината

Уредничкиот колегиум на Centar.mk, за Автор на годината го избра Коста Петров.

Коста Петров кој е основач на компанијата P-World која во 9 години постоење може да се пофали со организација на над петстотини меѓународни бизнис настани во 43 земји, е најпродаваниот македонски автор.

Петров покрај тоа што е интернационално докажан претприемач, тој е и експерт за односи со јавност на брзорастечки пазари, најпродаван бизнис-автор и говорник.

Тој е авторот на познатите книги “Се гледаме на врвот”, “Стравот”, “Нашето послдно кафе”, “Никој не рече дека ќе биде лесно”.

Две години по ред , Коста беше вклучен во листата на највлијателни професионалнци за настани во Југоисточна Европа на Kongres Magazine.

Тој е и дописник за американското издание на Huffington Post и редовен говорник за односи со јавност, лидерство и претприемачи на различни настани во светот.

Петров е дел и од новата енергија во владејачката СДСМ, кога ова лето беше назначен за потпретседател на партијата.

спонзорирано: