Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Митко Јанчев – најуспешен градоначалник од внатрешноста за 2019-та

Актуелниот градоначалник на Кавадарци, Митко Јанчев и екс потпретседател на ВМРО ДПМНЕ е избран од редакцијата на Centar.mk за најуспешен градоначалник од внатрешноста.

Тој ги обедини и власта и опозицијата во неговите цели за подобра иднина на Општина Кавадарци, а одлуките кои ги носи често се поддржани од сите страни. Почитуван е и ценет и од дипломатските претставници.

Реконструкција на улици, тротоари, изградба на градинки, одличната соработка со бизнис секторот, поддршката на проектот нула глад во Кавадарци се само дел од причините поради кои уредничкиот колегиум на Centar.mk одлучи Митко Јанчев да биде прогласен за најуспешен градоначалник од внатрешноста за 2019.

 

 

спонзорирано: