5.8 C
Скопје
4. март 2024
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
ЛОКАЛНО

Неколку скопски општини денеска без струја

„ЕВН Македонија“ известува дека денеска без електрична енергија ќе останат делови од неколку скопски општини.

Во периодот од 8.30 до 12 часот корисниците од улицата Драговити бр. 1, 3, 5, 7, 9 и 11, како и корисниците од улицата Панајот Гиновски бр. 3 и 5 во општина Ѓорче Петров.

Во периодот од 9 до 12 часот дел од корисниците од улицата Ленинова, дел од корисниците од улицата Никола Тримпаре, лоцирани на потегот од грчката амбасада до евангелистичката црква, дел од корисниците од улицата Борка Талески, лоцирани спроти грчката амбасада, како и дел од корисниците од улицата Дебарца, лоцирани на потегот од евангелистичката црква до улицата Ленинова во општина Центар.

Во периодот од 12 до 14 часот корисниците од улицата Жеденска бр. 2, 4, 6, 8 и 10 во општина Ѓорче Петров.