4.8 C
Скопје
10. декември 2023
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
+БИЗНИС

Проверете ги сметките: Парите од “Мој ДДВ” легнаа на сметките на граѓаните

Проверете ги сметките.

Парите од “Мој ДДВ” легнаа на сметките на граѓаните.

Се работи за исплата на повраѕокот од данок преку проектот Мој ДДВ за јули, август и септември.