Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
+МакедонијаВо тренд...

Премиерот Ковачевски во посета на компанијата Метро

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски заедно со министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски и директорот на АФПЗРР Никица Бачовски ќе ја посетат компанијата Метро, лоцирана во индустриската зона Ќојлија во 11:00 часот.