Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Македонија

(фото) Продолжуваме, СДСМ објави подготовки за следни активности, Зечевиќ ги собра општинските организации во Штип

Фејсбук статус на СДСМ:

Продолжуваме понатаму. Оперативни подготовки и план за активностите на #СДСМ кои следат. И оваа година не застануваме туку засилено ќе бидеме присутни на теренот, постојано, со граѓаните, со членовите, симпатизерите, поддржувачите. Со нивните барања, проблеми, очекувања. Во секоја уличка, во секоја македонска куќа, село, град, во секое населено место, како што ветивме.✊

СДСМ води грижа за сите, обединува, интегрира и води напред. Со цврста верба, лична пожртвуваност и вистинска солидарност. 🤝

Работен состанок на генералниот секретар Миле Зечевиќ и координаторот Александар Бајдески со општинските организации на СДСМ во Штип.