Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
CentarМакедонија

Васко Довле од охридската населба Варош е среќниот фаќач на светиот крст во Охрид

Крстот во осветените води на Охридското Езеро беше положен од Светилникот на пристаништето.

Васко Довле од охридската населба Варош е среќниот фаќач на светиот крст во Охрид.