Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
CentarМозаик

Сите би клекнале на колена пред неа: Жените кои се најдобри за брак се родени во овие 3 хороскопски знаци

Жените родени во овие три хороскопски знаци се кралици на брачниот живот.

Рак
Штом ја освоиш, таа ќе те сака безусловно и ќе биде подготвена да оди до крајот на светот со тебе или за тебе.

Нејзините чувства се секогаш интензивни. Со неа конечно ќе знаете што значи да ја имате вистинската личност до вас.

Децата се најважни за неа, но тука стапнуваш на сцената, да ја замениш или да и дозволиш одмор и да и вратиш се што прави за тебе. Очекува да го добие тоа што го нуди.

Лав
Лавицата е силна и силна, вистинска жена воин. Ова е жена со неверојатна сила и способност, но и треба некој.

Таа бара некој рамноправен со неа, па покрај неа нема да бидете само обичен маж, туку супермен!

Тешко дека ќе сретнете жена која ќе ве сака повеликодушно од неа.

И таа се бори за своите деца како лавица. Таа секогаш ќе биде таму и на стража. Тешко на тој што ќе се обиде нешто лошо, или да каже нешто грдо.

Очекува само да ја обожавате, а што е тоа во споредба со занесот што ви го дава.

Јарец
Сите би паднале на колена пред оваа жена, па зошто да не паднеш и ти? Таа може да се справи со речиси сè, и додека прави натчовечки напори да го направи она што ќе го замисли, нема да забележите капка пот на нејзиното благородно веѓо.

Мора да се почитува пламенот на нејзината одговорност, должност и посветеност. Со неа секој ден стануваш се подобар и подобар, додека еден ден не сфатиш дека од жаба си се претворил во принц кој ужива почит и авторитет на сите околу тебе.

Таа не живее во фантазија, туку е цврсто на земја и многу добро знае што може да очекува од кого.