Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
+Локално

(ВИДЕО) Градот тивок, градот блокиран

Приватните автобуски превозници на „Слобода превоз“ и „Макекспрес“ веќе втор ден оваа недела протестираат со блокади на три важни сообраќајни точки во Скопје.

Камера и монтажа: Александар Ризински

Музика: ПМГ

извор: Civilmedia.mk