Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
CentarМакедонијаВо тренд...

Вонредно известување од УХМР за граѓаните на јужна Македонија

Во текот на ноќта и утре во јужните делови од земјата (особено во крајните јужни делови и Гевгелискиот регион) се очекуваат пообилни врнежи од дожд, при што предупредуваме на претпазливо движење покрај помалите реки и суводолиците во овој регион, како и во градските населени места каде се можни локални проблеми како резултат на можните обилни врнежи, соопшти УХМР.