9.8 C
Скопје
6. декември 2021
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
+ Мозаик Љубов

АКО СОНУВАТЕ ДЕКА СО НЕКОЈ ВОДИТЕ ЉУБОВ, ТОА МНОГУ ЗБОРУВА ЗА ВАШАТА ЛИЧНОСТ! И не е неважно дали е ОРГИЈА или со кого го правите тоа!

Во книгата „Декодирај го твојот сон“, психологот Јан Волас пишува за значењата на сексуалните соништа.

Соништата се одраз на нашата личност

Тој вели дека љубовните соништа нудат подлабоко разбирање за она што најмногу го сакате во животот, додека сексуалните соништа се за прифаќање на тие страсти.

Психологот во книгата објаснува што велат вашите секси соништа за вас.

Секс на чудни места
Ако сонувате дека имате секс на чудни места, тоа сугерира дека се случила необична ситуација во вашиот секојдневен живот. Оваа околност ви дава можност да ги користите вашите креативни таленти и страст во свеж, вознемирувачки непознат контекст.

Страсно бакнување

Во соништата, устата симболизира колку сте сигурни во изразувањето на искреното мислење. Иако партнерот што го бакнувате може да има некое симболично значење, сонот всушност е да се поврзете со себе и да сфатите дека сте во состојба јасно да го искажете она што го сакате, наместо да го замаглите.

Забранети работи
Ако сонувате дека талкате со некого, или некаде, што не треба, тоа сугерира дека се чувствувате спречени да развиете одреден креативен талент во вашиот живот. Често причината се луѓето кои се љубоморни на вашите вештини и сакаат да го спречат вашиот напредок.

Враќање на бившите
Сонувањето за бивши покажува дека станувате свесни за можноста повторно да се поврзете со професија или работа што некогаш навистина ви се допаѓала.

Мистериозен љубовник
Навидум совршен љубовник се појавува неколку пати во вашите соништа и исчезнува токму кога сакате да му пристапите? Тоа покажува дека ги гледате вашите креативни способности како таленти што доаѓаат и си одат, а не работи на кои можете да се повикате кога ви се потребни.

Погрешен љубовник
Сонувањето дека сте со некого иако знаете во срцето дека не е за вас, сугерира да користите креативност и страст за да постигнете успешен исход, но дека вашето срце не е навистина вклучено. Обично тоа е знак дека ја користите својата енергија за да задоволите друга личност. Треба да го фокусирате својот талент на нешто што навистина го сакате за себе.

Оргии
Ако сонувате дека учествувате во оргии, тоа покажува дека можеби имате можност во животот да ги споделите вашите креативни таленти со голем број други луѓе. Иако можеби нема да замислите нови идеи со нив, тоа ќе го прошири вашето разбирање за опсегот на креативни процеси што ги користат другите.