Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
+ Centar Локално ТОП ВЕСТИ

Битиќи: На 17ти октомври Гевгелија ќе има лесна задача, а тоа е да избере кандидат кој си ја сака општината и се грижи за своите сограѓани, Сашко Поцков е тоа за Гевгелија

На 17ти октомври Гевгелија ќе има лесна задача, а тоа е да избере кандидат кој си ја сака општината и се грижи за своите сограѓани, Сашко Поцков е тоа за Гевгелија, порача Фатмир Битики од СДСМ.

– Во претходниот мандат тоа го докажа, со дела, тоа ќе продолжи и во следните 4 години.

Индустриската зона во Гевгелија ќе заживее и во неа е планирано да почнат со работа 15 нови инвестиции со работни места кои се високо платени.

Со засукани ракави, раце полни работа и срце со љубов за татковината. Така се работи, така се успева, така ќе го добиеме најдоброто за нашите општини, рече Битики.