Centar.mk – Дознај сѐ!
Македонија

Спасовски бил во право, тврдеше дека Мијалков е во Македонија

По предавањето на бегалецот Сашо Мијалков, јасно е дека министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски бил во право кога на денешната прес конференција тврдеше дека Мијалков воопшто не излегол од државата.

– Според сите наши анализи и проценки сметаме дека се уште е во државата и дека не ја напуштил Република Северна Македонија. Со сите анализи и проценки кои ги правиме врз основа на потражните дејствија и информациите кои ги добиваме, наша увереност е дека е во државата, изјави Спасовски.