Centar.mk – Дознај сѐ!
Локално ТОП ВЕСТИ

Шилегов со одлична вест за скопјани: Мексичка, Ленинова, Железничка … се враќаат во нашето Скопје !!!

Заврши седницата на Советот на Град Скопје. Усвоена листата на регистарот на имиња на улиците во Скопје.

Мексичка, Ленинова, Железничка … се враќаат во нашето Скопје !!!, соопшти Петре Шилегов, градоначалник на град Скопје.