18 C
Скопје
26. февруари 2021
Centar.mk – Дознај сѐ!
Локално Во тренд...

Без вода делови на Центар

Од ЈП Водовод и Канализација информира дека утре поради дефект на приклучна цевка со пречник од ф-2“ (цол), на ул.Мирослав Крлежа бр.20. прекин во водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од улицата Мирослав Крлежа, односно потегот од бул. Климент Охридски до Аминта Трети.

Водоснабдувањето ќе биде во прекин од 09:00 часот до завршување на работата. (Општина Центар);