18 C
Скопје
26. февруари 2021
Centar.mk – Дознај сѐ!
Локално Во тренд...

Без струја делови на Сарај и Центар

Од ЕВН Македонија АД информираат дека утре без електрична енергија ќе останат:

Од 08.30 до 12.00 часот, корисниците од дел на селото Глумово – Сарај; (опш. Сарај );

во време од 09.00 до 12.00, корисниците од улицата Орце Николов броевите: 81, 83, 85 и 87. (опш. Центар),