Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Четиридневна прогноза за времето

Продолжува периодот на стабилно и суво со слаб ветер што ќе услови по котлините да има појава на магла и ниска облачност, особено во ноќните и претпладневните часови.

Утре ќе биде сончево со мала до умерена облачност, претпладне по котлините со појава на магла и ниска облачност

Прогноза за 11.11.2020
Минимална температура: -2°C до 6°C
Максимална температура: 12°C до 18°C
Сончево со мала до умерена облачност, претпладне по котлините со појава на магла и ниска облачност.

Прогноза за 12.11.2020
Минимална температура: -1°C до 6°C
Максимална температура: 11°C до 17°C
Сончево со мала до умерена облачност, претпладне по котлините со појава на магла и ниска облачност.

Прогноза за 13.11.2020
Минимална температура: -2°C до 5°C
Максимална температура: 11°C до 18°C
Сончево со мала до умерена облачност, претпладне по котлините со појава на магла и ниска облачност.

МАРКЕТИНГ