Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Нов четиригодишен мандат за директорот на полицијата Сашо Тасевски

На денешната седница на Владата, директорот на полицијата Сашо Тасевски доби нов четиригодишен мандат, дознава Centar.mk од свои извори.

Директорот на Бирото за јавна безбедност е избран едногласно, на предлог на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски. Во претходниот период , директорот Тасевски покажа одлични резултати и со раководењето со Бирото за јавна безбедност придонесе за намалување на криминалот и зголемување на довербата во полицијата, а неговата работа е одлично оценета и од нашите стратешки партнери.

Маркетинг