Секогаш во средиштето на збиднувањата...

(ВИДЕО) Со факели и ладата од “отпорот” – Комеморација во чест на прерано починатиот д-р Трајче Нешковски

По повод ненадејната и прерана смрт д-р Трајче Нешковски Социјалдемократската младина на Македонија оддржа комеморативна седница во седиштето на СДСМ во Скопје денеска во 13 часот и 15 минути.

Воедно, отворена беше и книга на жалост во која присутните можеа да го изразат своето сочувство.

Погледнете го видеото објавено на социјалните мрежи:

На комеморацијата која поради почитување на мерките за Ковид19 се оддржа надвор од зградата на партијата, беа присутни премиерот и лидер на СДСМ, Зоран Заев, како други личности врвот на СДСМ и СДММ, како и голем број на социјалдемократи.

спонзорирано: