Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Владата закажа седница во 12 часот: Какви одлуки ќе се донесат?

Владата на Република Северна Македонија денеска, (вторник, 28.07.2020 година) со почеток во 12:00 часот, ќе одржи седница преку видео-конференциска врска.

За заклучоците од седницата ќе информираме по нејзиното завршување.