Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Извори од МВР за ТВ24: Внатрешна контрола за злоупотреба на МВР, нема да се повикуваат други граѓани на разговор поради фејсбук статуси

Извори од МВР за Тв24 информираат дека повикувањето на директор на скопско претпријатие во полиција да даде исказ за пишување на Фејсбук е дрска злоупотреба на полициските структури.

Било побарано да интервенира внатрешната контрола на МВР.