Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Владата одлучи: Наредната среда e неработен ден

На денешната владина седница, Владата одлучи 15 јули – среда да се определи за неработен ден заради непречено спроведување на изборниот процес за предвремените парламентарни избори.

Овој ден нема да се одработува.

loading…