Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Анкета: Заев убедливо го доби дуелот со Мицкоски

Заврши анкетата на аналитичкиот центар на CENTAR.mk.

На анкетата гласале вкупно 645 читатели на Centar.mk.

Читателите одлучија дека Зоран Заев е победник на тв дуелот до Христијан Мицкоски.

Дека Зоран Заев е победник гласале 76% односно 489 читатели, додека за Мицкоски гласале 24% или 156 читатели.

Начинот на спроведување на анкетата беше онлајн, можеше да се гласа еднаш од една IP адреса и се спроведуваше точно еден час, од 22 часот и 30 минути до 23 часот и 30 минути на 6.ти јули, а беше поставена под секој текст на интернет порталот Centar.mk.