Секогаш во средиштето на збиднувањата...

(Видео) Мицкоски фаќа леб, се поздравува – опасно однесување со кое може да се шири заразата

Лидерот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски продолжува со опасното однесување за своето, но и за здравјето на другите.

Против сите правила, кои се особено важни сега поради коронавиуросот, шета о ракавици и се поздравува, а потоа ја фаќа храната со раце па ја става во уста.

На социјалните мрежи врие: Немојте да се однесувате како Мицкоски.