Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Се отвораат аеродромите: Распоред на летови од Меѓународниот Аеродром Скопје, на првиот ден од реотворањето 1-ви јули 2020

Први полетувања од Меѓународниот Аеродром Скопје, во среда, 1-ви јули
6:00h Бремен
6:15h – Ларнака
6:30h – Стокхолм
6:45 – Келн

Први слетувања на Меѓународниот Аеродром Скопје, во среда, на 1-ви јули
8:50h – Истанбул (Туркиш ерлајнс)
9:20 – Истанбул (Пегасус ерлајнс)