Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Пејачот Дејан Денесовски од Ресен ја промовираше својата прва песна со наслов “Пред да заминеш”

Пејачот Дејан Денесовски од Ресен пред неколку дена ја промовираше својата прва песна со наслов “Пред да заминеш

Станува збор за прекрасна поп балада, која, како што вели и самиот :
“ Се надевам дека оваа моја прва песна, ќе биде прифатена од страна на слушателите и дека ке му се допадне “

 

спонзорирано: