Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Ветерот бутна дел од фасадата на МЕПСО

Ветрот синоќа откорна дел од фасадата на МЕПСО.

На социјалните мрежи утрово, градоначалникот на град Скопје, Петре Шилегов сподели фотографии со коментар дека проектот „Скопје 2014“ е небезбеден за животот на граѓаните.

Освен што е криминален, кичерајски, болноумен и слично, проектот Скопје 2014 е и небезбеден за животите на луѓето.Зградата на АД МЕПСО

Gepostet von Петре Шилегов am Mittwoch, 26. Februar 2020

„Освен што е криминален, кичерајски, болноумен и слично, проектот Скопје 2014 е и небезбеден за животите на луѓето.Зградата на АД МЕПСО“, напиша Шилегов.

Коментар и фотографии на „Фејсбук“ утрово сподели и градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ.

Што да се прави со Скопје 2014 година?!?!Сам се руши…..А.Д.МЕПСОСреќа нема повредени.

Gepostet von Саша Богдановиќ am Mittwoch, 26. Februar 2020

„Што да се прави со Скопје 2014 година?!?! Сам се руши…..А.Д.МЕПСО. Среќа нема повредени“, пишува Богдановиќ.

Новата фасада на МЕПСО чинеше 11 милиони евра.