Секогаш во средиштето на збиднувањата...

60 години од основањето на Дом на култура „Илинден“ – Демир Хисар

По повод 60 години од основањето на Општинската јавна установа Дом на култура „Илинден“, Демир Хисар, ќе се одржи свечена седница на Управниот одбор.

Седницата ќе се одржи на 27.02.2020 год., четврток, во конференциската сала во СОУ „Крсте П. Мисирков“, со почеток во 11:00 часот.