Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Костадинов откри скандал: ВМРО ДПМНЕ молеле кај ЕУ да не ни даваат преговори во март, бидејќи тоа ќе било мешање во изборите!

– Во разговори со претставници на меѓународната заедница, во разговори со европратеници тие бараат Р.Северна Македонија да не добие датум за почеток на преговори со ЕУ, заради тоа што преку една таква порака и преку таква позитивна одлука за државата која што ја чекаме 30 години, за која што се залагаме сите, заради тоа што тоа можело да се смета како влијание во кампањата или поддршка за СДСМ, рече Костадин Костадинов вечерва на ТОП ТЕМА на Телма.