Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Костадинов: ВМРО ДПМНЕ има за цел заштита на криминалците со некаков очајнички обид преку тој протест за неправда којшто ќе го прават да се спасат, не, нема да се спаси ниту еден

– Ништо не е променето во ВМРО ДПМНЕ, тоа е истата таа режимска матрица која што единствена грижа, има единствено за цел заштита на криминал, заштита на криминалците со некаков очајнички обид преку тој протест за неправда којшто ќе го прават да се спасат, не, нема да се спаси ниту еден, рече Костадин Костадинов од СДСМ на ТОП ТЕМА на Телма.