Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Љупчо Николовски: Во победничка атмосфера доделивме над 100 членски книшки во Пробиштип

– Во победничка атмосфера отворивме промотивен штаб во Пробиштип. Доделивме повеќе од 100 нови членски книшки. Членството на #СДСМ расте, одиме на голема победа на 12ти април!, порача Љупчо Николовски, генерален секретар на СДСМ.