Секогаш во средиштето на збиднувањата...

„ВМРО-ДПМНЕ, најбогатата партија во Европа, со седиште од неколку милиони евра во центарот на градот има долг од 8 милиони евра и се спрема за стечај?“

СДСМ прашува дали ВМРО-ДПМНЕ сака да дојде на власт за да ја спаси партијата од стечај со државни пари?

-ВМРО-ДПМНЕ, најбогатата партија во Европа, со седиште од неколку милиони евра во центарот на градот има долг од 8 милиони евра и се спрема за стечај? Ова е пример за расипништво, оваа партија не смее да води држава. Дали сакаат да дојдат на власт и да ја спасуваат партијата од стечај со државни пари? – објави СДСМ на Фејсбук.

ВМРО-ДПМНЕ, најбогатата партија во Европа, со седиште од неколку милиони евра во центарот на градот има долг од 8 милиони евра и се спрема за стечај? Ова е пример за расипништво, оваа партија не смее да води држава. Дали сакаат да дојдат на власт и да ја спасуваат партијата од стечај со државни пари?

Gepostet von СДСМ – Социјалдемократски сојуз на Македонија am Donnerstag, 20. Februar 2020

.